personvern

Takk for din interesse i firmaet vårt. Databeskyttelse har en særlig høy prioritet for ledelsen av Raj-Hupp, Pratik Raj. Bruk av Raj-Hupp, Pratik Rajs nettsted er vanligvis mulig uten å gi personopplysninger. Men hvis en registrert vasker for å gjøre bruk av vårt selskaps spesielle tjenester via vårt nettsted, det kan være nødvendig å behandle personopplysninger. Dersom behandling av personopplysninger er nødvendig, og det ikke er noe rettslig grunnlag for slik behandling, åpner generelt den berørte personens konsistens.
Behandling av personopplysninger, for eksempel navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer til en registrert, alltid utføres i samsvar med den alminnelige datavernforordningen og i samsvar med de landsspesifikke databeskyttelsesreglene som gjelder for Raj-Hupp, Pratik Raj. Med denne erklæringen om vern av data vil vårt selskap informere offentligheten om typen, omfanget og formålet med de personopplysninger som vi samler inn, bruker og behandler. Den registrerte blir dessuten informert om sine rettigheter ved hjelp av denne erklæringen om vern av data.
Som kontrollen, Raj-Hupp, Pratik Raj har gjennomført numeriske tekniske og organisatoriske tiltak for å utveksle den mest fullstendige beskyttelsen for personopplysninger som er gjort gjennom dette nettstedet. Aldri unntatt, Internettbaserte dataoverføringer kan generelt ha sikkerhetsmangler, slik at det kan garanteres absolutt beskyttelse. Derfor er alle berørte personer fritt til å overføre personopplysninger til oss på alternative måter, for eksempel via telefon.

1. Definisjoner
Raj-Hupps erklæring om vern av data, Pratik Raj er basert på den terminologi som den europeiske lovgiver bruker for vedtakelsen av den alminnelige databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vår databeskyttelseserklæring bør være lett å lese og forstå for offentligheten og for våre kunder og forretningspartnere .. For å være sikker på dette vil vi gjerne uttrykke den terminologien som er brukt på forhånd.
Vi bruker følgende begreper i denne personvernerklæringen:

a) Personopplysninger
Personopplysninger er alle opplysninger som gjelder en identifisert eller identifiserbar fysisk person (etter «opplyste personer») En fysisk person anses for å identifisere som, direkte eller indirekte, særlig ved tildeling til en identifikator, for eksempel et navn, et identifikasjonsnummer, lokaliseringsopplysninger, en online-identitet eller en eller flere spesielle egenskaper som uttrykker fysiske, fysiologiske, genetiske, psykologiske, økonomiske, Denne fysiske personens kulturelle eller sosiale identitet kan identifiseres.

b)
Påvirket Person Påvirket er en identifisert person. eller identifiserbar fysisk person hvis personopplysninger utarbeides av den person som er ansvarlig for behandlingen.

c) Behandling
Behandling er enhver prosess utført med eller uten hjelp av automatiserte prosesser eller en slik serie prosesser i forbindelse med personopplysninger som innsamling, registrering, organisering, bestilling, lagring, tilpasning eller endring, lesing, spørring, bruk, avsløring ved overføring, distribusjon eller annen form for levering, sammenligning eller kobling, begrensning, sletting eller ødeleggelse.

d) Begrensning av behandling
Begrensning av behandling er merking av lagrede personopplysninger med sikte på å begrense deres fremtidige behandling.
e) Profilering
Profilering er enhver form for automatisert behandling av personopplysninger som består i å bruke disse personopplysningene til å evaluere visse personlige aspekter knyttet til en fysisk person, spesielt for å vurdere aspekter knyttet til arbeidsytelse, økonomisk situasjon, For å analysere eller forutsi helse, personlige preferanser, interesser, pålitelighet, oppførsel, oppholdssted eller flytting av denne fysiske personen.

f) Pseudonymisering
Pseudonymisering er behandling av personopplysninger på en måte der personopplysningene ikke lenger kan tilordnes en bestemt registrert uten bruk av tilleggsinformasjon, forutsatt at denne tilleggsinformasjonen lagres separat og er underlagt tekniske og organisatoriske tiltak som sikrer at personopplysningene ikke er knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

g) Den ansvarlige eller personen
Ansvarlig for behandlingen Eller personen Ansvarlig Ansvarlig. for behandlingen er den fysiske eller juridiske personen, myndighet, institusjon eller et annet organ som alene eller sammen med andre bestemmer om formål og midler for behandlingen av personopplysninger. Dersom formålene og midlene for denne behandlingen er fastsatt i unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning, den ansvarlige eller de særlige kriteriene for utnevnelsen kan fastsettes i samsvar med unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning.

h) Prosessor
Databehandler er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, etat eller annet organ som behandler personopplysninger på vegne av den ansvarlige personen.

i) Mottaker
Recipienten er en fysisk eller juridisk person, en myndighet, en institusjon eller et annet organ som personopplysninger offentliggjøres til, ta mindre hensyn til om det er en tredjemann eller ikke. Mid myndigheter som kan motta personopplysninger som ledd i en særskilt undersøkelse som registrerer unionsretten eller medlemsstatenes lovgivning, blir ikke spurt.

j) Tredje
part er en fysisk eller juridisk person, myndighet, institusjon eller annet organ bortsett fra den registrerte, den ansvarlige, databehandleren og personene som er autorisert til å behandle personopplysningene under direkte ansvar av den ansvarlige eller databehandleren.

k) Samtykke
Samtykke er enhver frivillig intensjonserklæring gitt av den registrerte på en informert måte og utvetydig i form av en erklæring eller annen utvetydig bekreftende handling som den registrerte indikerer at de behandler dataene om dem Jeg samtykker til personopplysninger.

2. Navn og adresse på personen
Ansvarlig For bearbeiding datavernforordningen, annen personvernlovgivning som gjelder i Den europeiske unions medlemsstater, og andre bestemmelser med datavern er:
Raj-Hupp, Pratik Raj
Lang rad 81
20099 Hamburg
Tlf. + 4940 328 98 078
E-post: raj@raj-hupp.de

3. Informasjonskapsler
Internettsidene til Raj-Hupp, Pratik Rajuse-kaks. Koks er tekstfiler som er arkivert og lagret på et datasystem via nettleser.
Numerale nettsteder og tjener bruker kjeks. Mange informasjonskapsler inneholder en såkalt kjeksel-ID. Et kode-ID er en unik identifikator for informasjonskapselen. Den består av en streng av tegn der nettsteder og tjenere kan brukes til den spesifikke nettleseren der kjekselen e var lagret. Dette gjør det mulig for nettsteder og tjenere som er besøkt å skille mellom den berørte personens individuelle nettleser fra andre nettleserer som inneholder andre nettlesere I andre kjeks. En spesifikk internettleser kan gjenkjennes og identifiseres via den unikke kjeksel-IDen.
Gjennom bruk av informasjonskapsler kan Raj-Hupp, Pratik Raj gi brukerne av dette nettstedet mer brukervennlige tjenester som ikke ville være mulig uten informasjonskapselinnstillingen.
Bruk av en kjeks, kan informasjonen og tilbudene på nettsiden vår optimeres i brukerens interesse. Som klart nevnt, gjør det mulig å kjenne brukeren av nettstedet vårt igjen. Målet med denne gjenkjenningen er å gjøre det lettere for brukere å bruke nettstedet vårt. For eksempel: brukeren av et nettsted som bruker kjeksler, behøver ikke å ta inn tilgangsdata igjen hver gang de besøker nettstedet, fordi dette gjøres av nettstedet og informasjonskapselen som er lagret på brukerens datasystem. Et annet eksempel er kjeks i en handelsvogn i nettbutikken. Nettebutikken bruker en kjekse for å huske de elementene en kunde har plassert i den virtuelle handelsvognen ..
Den berørte personen kan til enhver tid hindre innstilling av kjeksler på nettstedet vårt ved hjelp av en tilsvarende innstilling i Internett brukte informasjonskapslene, og dermed innvende Dessuten kan kjekslar som allereie er satt slettes når som helst via en nettleser eller andre programvareprogram. Dette er mulig i alle vanlige nettlesere Dersom den berørte personen deaktiverer innstillingen av kjeks i nettleseren som brukes, ikke alle funksjoner på vår nettsted kan være fullt brukbare.

4. Innsamling av generelle data og informasjon
Et nettsted til Raj-Hupp, Pratik Raj samler inn en rekke generelle data og informasjon hver gang nettstedet godtas av en registrert eller et automatisert system. Disse generelle data og informasjon lagres i tjenerens loggfiler. De (1) nettlesertypene og versjonene som brukes, (2) det operativsystemet som brukes av tilgangssystemet, (3) nettstedet der et tilgangssystem når nettstedet vårt (såkalt refererer), (4) de under-nettsteder som er tilgjengelig via ac systemet på vårt nettsted kan kontrolleres, 5) dato og tidspunkt for tilgang til nettstedet, (6) en Internettprotokolladresse (IP-adresse),
Når disse generelle dataene og informasjonen brukes, trekker ikke Raj-Hupp, Pratik Raj noen konklusjoner om den berørte personen. Rather, denne informasjonen kreves (1) å levere innhaldet på vår nettsted, (2) optimere innholdet på vår nettsted og reklame for det, (3) sikre langsiktig funksjonalitet til våre informasjonsteknologisystemer og teknologien på vårt nettsted og ( 4). Å gi rettshåndhevingsmyndighetene de opplysningene som er nødvendige for rettshåndheving i tilfelle et it-angrep. Denne anonyme innsamlede data og informasjon finnes der før de er statistisk evaluert av Raj-Hupp, Pratik Raj på den ene siden. For å få en endelig grad til et optimalt beskyttelsesnivå for personopplysningene behandler vi. De anonyme dataene i tjenerloggfilene lagres atskilt fra alle personopplysninger som er gitt av en registrert.

5. Registrering på vår hjemmeside
Den registrerte har mulighet til å registrere seg på den registeransvarliges nettsted ved å framlegge personopplysninger. Dersom personopplysninger oversendes til personen som er ansvarlig for behandlingen, er resultatene fra den relevante inndatasmasken som brukes ved registreringen. De registrerte personopplysningene samles inn og lagres utelukkende for intern bruk av personen som er ansvarlig for behandlingen, og for deres egen bruk. - Nei. Personen som er ansvarlig for behandlingen, kan omfatte dataene som skal overføres til én eller flere bearbeidere, for eksempel en pakketjenesteyter, som også bruker personopplysningene utelukkende til intern bruk,
Ved å registrere på nettstedet til den person som er ansvarlig for behandlingen, IP-adressen tildelt av Internetttjenesteyteren (ISP) den berørte personen, dato og tidspunkt for registreringen, også spares. Denne data lagres mot bakgrunnen at dette er den eneste måten å forhindre misbruk av våre tjenester og, om nødvendig, å gjøre det mulig å investere kriminelle forbrytelser. I denne forbindelse er det nødvendig å lagre disse opplysningene for å beskytte den ansvarlige for behandlingen. Denne data blir vanligvis ikke overført til tredjemann uten at det er en juridisk plikt til å overføre dem, eller at de brukes til kriminell prostitusjon. ..
Før registrering av den registrerte med frivillig bestilling av personopplysninger gjør det mulig for den registeransvarlige å tilby den registrerte innhold eller tjenester som, på grunn av sakens art kan bare tilbys til registrert bruker. Registrerte personer kan til enhver tid endre personopplysningene som er gitt under registreringen, eller få dem slettet helt fra databasen e på personen som er ansvarlig for behandlingen.
Personen som er ansvarlig for behandlingen, skal til enhver tid på anmodning gi opplysninger om hvilke personopplysninger som er lagret om den berørte personen .. Dessuten korrigerer eller sletter personopplysninger etter anmodning eller råd fra den berørte personen, forutsatt at det ikke er noen krav om opprettholdelse. En databeskyttelsesansvarlig oppført i denne datavernerklæringen og alle ansatte til den ansvarlige for behandlingen er tilgjengelig person som er berørt som kontaktpersoner i denne sammenheng.

6. Abonnement på vårt nyhetsbrev
På nettstedet til Raj-Hupp, Pratik Raj se, brukere får mulighet til å abonnere på vårt firmas nyhetsbrev. Dersom personopplysninger oversendes til personen som er ansvarlig for behandlingen når nyhetsbrevet er arrangert, er resultatet fra inndata-masken som brukes til å bruke denne hensikten.
Raj-Hupp, Pratik Raj danner sine kunder og forretningspartnere med regelmessig mellomrom ved hjelp av et nyhetsbrev om selskapets tilbud. Vårt selskaps nyhetsbrev kan vanligvis mottas av den berørte personen bare dersom (1) den berørte personen har et gyldighet Postadresse og (2) den berørte personen registrerer for å motta nyhetsbrevet. Av juridiske årsaker en e-postbekreftelse vil bli sendt til den e-postadressen en berørt person for nyhetsbrevet for første gang. Dobbelt opt-in-prosedyren. Denne e-postbekreftelsen brukes til å sjekke om eieren av e-postadressen, som den berørte personen, er godkjent mottatt av nyhetsbrevet.
Når du registrerer på nyhetsbrevet, lagrer vi IP-adressen tildelt av Internett-leverandøren (ISP) av det datasystemet som den berørte person bruker på registreringstidspunktet, samt dato og tidspunkt for registreringen. Innsamlingen av disse dataene er nødvendig for å kunne spore (mulig) misbruk av e-postadresse til en registrert på et senere tidspunkt og derfor tjener som en rettslig beskyttelse for personen ansvarlig for behandlingen.
De personopplysningene som samles inn når du registrerer på nyhetsbrevet, vil bare bli brukt til å sende vårt nyhetsbrev. Ytterligere: abonnenter på nyhetsbrevet kan bli informert via e-post dersom dette er nødvendig for å drive nyhetsbrevtjenesten eller en relevant registrering , da dette kan være tilfellet ved endringer i nyhetsbrevet eller endringer i de tekniske forholdene. De personopplysningene som samles inn som en del av nyhetsbrevtjenesten ønsker ikke å overføres til tredjemann. Den registrerte kan når som helst avlyse abonnementet på nyhetsbrevet vårt. Tilledelsen til lagring av personopplysninger som vedkommende har gitt oss for å sende nyhetsbrevet kan tilbakekalles når som helst. .. Det finnes en tilsvarende lenke i hvert nyhetsbrev med hensikt med samtykke. Ytterligere: det er mulighet for å avbryte nyhetsbrevet direkte på nettstedet til den person som er ansvarlig for behandlingen, eller å underrette den ansvarlige for prosessen ansvarlig. På en annen måte.

7. Sporing av nyhetsbrev
Nyhetsbrevene fra Raj-Hupp, Pratik Raj inneholder såkalt Tracking Pixels. Et sporingspiksel er eit miniatyrgrafikk som er lagt inn i e-post som vert sendt i HTML-format til aktiver loggfilopptak og loggfilanalyse. Dette gjør det mulig å gjennomføre en statistisk vurdering av markedsføringskampanjer på nettet. Bruk den innbygde sporingspikselen, Raj-Hupp, Pratik Raj kan kjenne igjen om og når en e-post var åpnet av en registrert person og hvilke lenkjer i e-posten ble kalt opp av den registrerte.
Søk personopplysninger samlet inn via sporingspikslane i nyhetsbrevene er lagret og evaluert av personen. for behandling for å optimere sendingen av nyhetsbrevet og bedre tilpasse innholdet i framtidige nyhetsbrev til interessene for den berørte personen. Disse personopplysninger ønsker ikke å overføres til tredjemann. Berørte personer har til enhver tid rett til å tilbakekalle den relevante særskilte samtykkeserklæringen gjennom framgangsmåten med dobbelt opt-in. Etter en tilbakekalling vil disse personopplysningene bli slettet av personen som er ansvarlig for behandlingen. Raj-Hupp, Pratik Raj automata lly tolker en tilbakekalling fra mottatt av nyhetsbrevet som en tilbakekalling.

8. Kontaktalternativer via nettsiden
Et nettsted til Raj-Hupp, Pratik Raj inneholder informasjon som muliggjør rask elektronisk kontakt med vårt firma og direkte kommunikasjon med oss, som også inneholder en generell adresse for såkalt elektronisk post (e-postadresse). Dersom en registrert kontakter den person som er ansvarlig for behandlingen, via e-post eller et kontaktskjema, personopplysningene som overføres av den registrerte, lagres automatisk. Søk personopplysninger som er oversendt på frivillig grunnlag av en person som er ansvarlig for behandlingen, lagres med henblikk behandle eller kontrollere den registrerte.

9. Kommentarfunksjon i bloggen på nettsiden
Raj-Hupp, Pratik Raj tilbyr brukere muligheten for å legge igjen individuelle kommentarer på individuelle bloggposter på en blogg som er plassert på nettstedet til personen som er ansvarlig for behandling. En blogg er en portal, vanligvis offentlig tilgjengelig, på et nettsted, der en eller flere personer, kalt bloggere eller webbloggere, kan poste artikler eller skrive ned tanker i såkalte bloggposter. Bloggningene kan deles stort på av tredjeparter.
Hvis en berørt person legger igjen en kommentar på bloggen som er publisert på denne nettsiden, i tillegg til kommentarene fra den berørte personen, opplysninger om tidspunktet for kommentaren og brukernavnet (pseudonym) som er valgt av den berørte personen, lagres og offentliggjøres. I tillegg er IP-adressen tildelt av den berørte personens internetttjenesteytere (ISP) også logget. IP-adressen er lagret av sikkerhetsgrunner og dersom den berørte personen krenker tredjemanns rettigheter. s ved å sende inn en kommentar eller legger inn ulovlig innhold. Lagring av disse personopplysningene er i egen interesse for den ansvarlige for behandlingen, Så han kunne frigjøre seg selv i tilfelle en overtredelse av loven. Denne innsamlede personopplysninger ønsker ikke å bli overført til tredjemann uten at en slik overføring er påkrevd i lov eller tjener en rettslig forsvar av den ansvarlige for behandlingen.

10. Abonnement på kommentarer i bloggen på nettsiden
The Kommentarer laget i Bloggen til Raj-Hupp, Pratik Raj kan generelt beskrives for tredjemann. Særlig er det mulig at en kommenter abonnerer på kommentarene etter hans kommentar på et bestemt blogg innlegg.
Dersom en registrert velger muligheten til å tegne merknader, personen som er ansvarlig for behandlingen, sender en automatisk e-post med bekreftelse for å benytte dobbelt opt-in-prosedyren for å kontrollere om eieren av e-postadressutbyderen er faktisk eieren av e-postadressen Option har bestemt. Valgmuligheten for å abonnera på kommentarer kan avsluttes når som helst.

11. Rutinemessig sletting og blokkering av personopplysninger
Personen som er ansvarlig for behandling, behandler og lagrer personopplysninger om den registrerte bare i den perioden som er nødvendig for å oppnå lagringsformålet, eller hvis dette er fastsatt i EU-direktiver og forskrifter eller en annen lovgiver i lover eller forskrifter som kontrolløren er underlagt, er gitt.
Hvis formålet med lagringen ikke lenger gjelder, eller hvis en lagringsperiode foreskrevet av EU-direktiver og forskrifter eller en annen ansvarlig lovgiver utløper, vil personopplysningene rutinemessig bli blokkert eller slettet i samsvar med lovbestemmelsene.

12. Rettigheter til Dataforemne
a) Rett til bekreftelse
Alle registrerte har rett til å be om bekreftelse fra den ansvarlige for prosessen. hvorvidt personopplysninger som gjelder dem, blir prøvd. Dersom en person som er berørt av å gjøre dette rett til bekreftelse, de kan når som helst kontakte vår databeskyttelsesansvarlig eller en annen ansatt til den personen som er ansvarlig for behandlingen.

b) Rett til informasjon
Enhver person som berøres av behandling av personopplysninger, har rett, som er gitt av den europeiske lovgivningsret å innhente gratis opplysninger om personopplysningene om ham og en kopi av disse opplysningene fra den person som er ansvarlig for behandlingen når som helst. Ytterligere: de europeiske direktivene og forskriftene Tille den registrerte Tilgang til følgende opplysninger:
Behandlingen
formål kategoriene av personopplysninger som behandles
Mottakerne eller kategoriene av mottakere som personopplysningene har blitt eller vil bli utlevert til, spesielt for mottakere i tredjeland eller internasjonale organisasjoner,
hvis mulig, den planlagte varigheten som personopplysningene vil bli lagret eller, hvis dette ikke er mulig, kriteriene for å bestemme denne varigheten,
eksistensen av en rett til korrigering eller sletting av personopplysningene om deg eller begrensning av behandling av den ansvarlige personen eller rett til å protestere mot denne behandlingen,
eksistensen av en klagerett til en tilsynsmyndighet
hvis personopplysningene ikke samles inn fra datasubjektet: All tilgjengelig informasjon om opprinnelsen til dataene,
Automatisert beslutningstaking, herunder profilering i samsvar med artikkel 22 nr. 1 og 4 GDPR og - minst i disse tilfellene - meningsfull informasjon om Person Involvert logikk og virkeområdet og de planlagte virkningene av slik bearbeiding for
Datasubjekt. Den registrerte har dessuten rett til å opplyse om hvorvidt personopplysninger er overført til en tredjestat eller til en internasjonal organisasjon. Dersom dette er tilfellet, har den registrerte rett til å innhente opplysninger om de omtrentlige garantiene i forbindelse med oversendingen.
Hvis en registrert person ønsker å utøve denne retten til informasjon, kan de når som helst kontakte vår databeskyttelsesansvarlig eller en annen ansatt hos personen som er ansvarlig for behandlingen.

c) Rett til korrigering
Enhver person som berøres av behandlingen av personopplysninger, har rett fra den europeiske lovgivningsret korrigering av korrekte personopplysninger om dem. Den registrerte har dessuten rett, idet det tas hensyn til formålene med behandlingen, anmode om fullstendige personopplysninger, herunder ved hjelp av en tilleggserklæring.
Hvis en registrert ønsker å utøve denne retten til korrigering, kan de når som helst kontakte vår databeskyttelsesansvarlig eller en annen ansatt hos personen som er ansvarlig for behandlingen.

d) Rett til sletting (rett til å bli glemt)
Hver person som berøres av behandling av personopplysninger har rett gitt av den europeiske lovgiveren av direktiver og forskrifter til å kreve at den ansvarlige sletter personopplysningene knyttet til dem umiddelbart, forutsatt at en av følgende grunner gjelder og i den grad behandling ikke er nødvendig:
Personopplysningene ble samlet inn for formål eller på annen måte behandlet som de ikke lenger er nødvendige for.
Den registrerte tilbakekaller sitt samtykke, som behandlingen var basert på i samsvar med artikkel 6 (1) (a) GDPR eller artikkel 9 (2) (a) GDPR, og det er ikke noe annet juridisk grunnlag for behandlingen.
Den registrerte protesterer mot behandlingen i samsvar med art. 21 paragraf 1 GDPR, og det ikke er noen tvingende legitime grunner for behandlingen, eller den registrerte protesterer i samsvar med art. 21 paragraf 2 GDPR til behandlingen en.
Personopplysningene ble behandlet ulovlig.
Sletting av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse i henhold til unionsretten eller lovgivningen i medlemsstatene som den ansvarlige er underlagt.
Personopplysningene ble samlet inn i forbindelse med informasjonssamfunnstjenestene som tilbys i samsvar med art. 8 for. 1 GDPR.
Dersom en av de ovennevnte årsakene gjelder, og en berørt person ønsker å lagre personopplysninger hos Raj- Hupp, Pratik Raj slettet, kan de kontakte vår databeskyttelsesfører eller en annen ansatt av personen som er ansvarlig for behandlingen når som helst. Databeskyttelsesoffiseren i Raj-Hupp, Pratik Raj eller en annen ansatt vil spørsmålet om sletting bli fullført med umiddelbart.
Hvis personopplysningene er offentliggjort av Raj-Hupp, er Pratik Raj og vårt selskap, som den ansvarlige, forpliktet til å slette personopplysningene i samsvar med Art. 17 nr. 1 GDPR, Raj-Hupp, Pratik Raj, tar hensyn til tilgjengelige tiltak i henhold til teknologi og gjennomføringsmynter, herunder tekniske tiltak, Å underrette andre dataprosser som behandler offentliggjorte personopplysninger om at den registrerte har krevd at alle lenker til disse personopplysningene slettes fra disse andre dataprosessene, har krevd kopier eller kopier av disse personopplysningene, infarkt da behandling ikke er nødvendig. Databeskyttelsesofficeren i Raj-Hupp,

e) Rett til begrensning av behandling
Hver person som berøres av behandlingen av personopplysninger har rett til, gitt av den europeiske lovgiveren av direktiver og forordninger, å kreve
Kontroller til Restrektinnbehandling dersom et av følgende vilkår er oppfylt: Riktigheten av personopplysningene bestrides av den registrerte i et tidsrom som gjør det mulig for den ansvarlige å kontrollere personopplysningenes riktighet.
Behandlingen er ulovlig, vedkommende nekter å slette personopplysningene og ber i stedet om at bruken av personopplysningene begrenses.
Den ansvarlige trenger ikke lenger personopplysningene for behandlingsformål, men den registrerte trenger dem for å hevde, utøve eller forsvare juridiske krav.
Vedkommende har fremsatt innsigelse mot behandlingen i samsvar med art. 21 paragraf 1 GDPR, og det er ennå ikke avgjort om de berettigede grunnene til den ansvarlige oppveier de berørte personens.
Dersom et av ovennevnte vilkår er oppfylt og en berørt person ønsker å anmode om begrensning av personopplysninger som lagres hos Raj- Hupp, Pratik Raj, de kan kontakte vår databeskyttelsesfører eller en annen ansatt av personen som er ansvarlig for behandlingen når som helst. Databeskyttelsesofficeren i Raj-Hupp, Pratik Raj eller en annen ansatt vil foreta en begrensning av behandlingen.

f) Rett til dataportabilitet
Enhver person som berøres av behandlingen av personopplysninger har rett til å gi direktiver og forordninger for å samle inn personlige opplysninger. opplysninger om dem, som den berørte personen har gitt en ansvarlig person i et strukturert, felles og maskinegnet format. Så du har rett til å overføre disse opplysningene til en annen ansvarlig person uten hindring fra den ansvarlige person som personopplysningene er gitt, forutsatt at behandlingen er basert på konsekvent i henhold til artikkel. 6 For. 1 bokstav a GDPR eller art. 9 avsnitt 2 bokstav a DS-GVO eller på en kontrakt i henhold til art. 6 for. 1 bokstav b DS-GVO og behandlingen utføres ved hjelp av automatiserte prosedyrer,
Videre, når de utøver sin rett til dataportabilitet i samsvar med art. 20 (1) GDPR, har den registrerte rett til å få personopplysningene overført direkte fra en ansvarlig person til en annen, i den grad dette er teknisk mulig, og hvis dette ikke påvirker andre personers rettigheter og friheter.
For å hevde retten til dataportabilitet kan den berørte personen når som helst kontakte databeskyttelsesansvarlig utnevnt av Raj-Hupp, Pratik Raj eller en annen ansatt.

g) Rett til å protestere
Hver person som berøres av behandlingen av personopplysninger, har rett gitt av den europeiske lovgiveren av direktiver og forskrifter, av grunner som oppstår fra deres spesielle situasjon, når som helst mot behandling av personopplysninger knyttet til dem, som er basert på Art. 6 For. 1 bokstaver e eller f DS-GVO finner sted for å sende inn et objekt. Så dette gjelder profilering basert på disse kommisjonene.
Raj-Hupp, Pratik Raj behandler ikke lenger personopplysningene i tilfelle innvendinger, med mindre vi kan bevise overbevisende legitime grunner for behandlingen som oppveier den registrertes interesser, rettigheter og friheter, eller behandlingen tjener til å hevde , Utøve eller forsvare juridiske krav.
Hvis Raj-Hupp, Pratik Raj behandler personopplysninger for å drive direkte post, vedkommende har rett til når som helst å gjøre innsigelser mot behandling av personopplysninger med henblikk på slik reklame. Så dette gjelder profilering i den utstrekning det er knyttet til direkte søkreklame. Om den registrerte innvender seg mot Raj-Hupp, Pratik Raj for direkte markedsføring, Pratik Raj vil ikke lenger behandle personopplysningene til disse formålene.
I tillegg har den registrerte rett til, av grunner som oppstår fra hans eller hennes spesielle situasjon, å protestere mot behandling av personopplysninger om ham eller henne som utføres av Raj-Hupp, Pratik Raj for vitenskapelige eller historiske forskningsformål eller for statistiske formål i samsvar med art. 89 For . 1 GDPR, å protestere, med mindre slik behandling er nødvendig for å oppfylle en oppgave i allmennhetens interesse.
For å gjøre retten til å innvende Den registrerte er også gratis, i forbindelse med bruken av informasjonssamfunnstjenester, med mindre hensyn til direktiv 2002/58 / EF, å drive sin rett til mål ved hjelp av automatiserte framgangsmåter der de tekniske spesifikasjonene benyttes.

h) Automatiserte avgjørelser i enkeltsaker inkludert profilering
Hver person som berøres av behandlingen av personopplysninger, har rett gitt av den europeiske lovgiveren av direktiver og forskrifter til ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling - inkludert profilering - som har rettsvirkninger på dem eller på lignende måte påvirker dem betydelig, hvis avgjørelsen (1) ikke er nødvendig for inngåelse eller gjennomføring av en kontrakt mellom den registrerte og den ansvarlige personen, eller (2) på grunnlag av lovbestemmelser i Unionen eller i medlemsstatene som den ansvarlige personen er underlagt, er tillatt, og disse lovbestemmelsene inneholder egnede tiltak for å sikre den registrertes rettigheter og friheter samt den registrertes berettigede interesser, eller (3) finner sted med uttrykkelig samtykke fra den registrerte.
Hvis beslutningen (1) er nødvendig for å inngå eller utføre en kontrakt mellom den registrerte og den ansvarlige, eller (2) den er gjort med den registrertes uttrykkelige samtykke, skal Raj-Hupp, Pratik Raj treffe hensiktsmessige tiltak for å beskytte rettighetene og For å beskytte friheter og den registrertes legitime interesser, herunder i det minste retten til å få inngripen fra en person fra den ansvarliges side, til å uttrykke sitt eget synspunkt og til å bestride avgjørelsen.
Hvis den registrerte ønsker å hevde rettigheter med hensyn til automatiserte beslutninger, kan de når som helst kontakte vår databeskyttelsesansvarlig eller en annen ansatt hos personen som er ansvarlig for behandlingen.

i) Rett til å tilbakekalle samtykke i henhold til databeskyttelsesloven
Hver person som berøres av behandlingen av personopplysninger har rett gitt av den europeiske lovgiveren av direktiver og forskrifter til å tilbakekalle samtykke til behandling av personopplysninger når som helst.
Hvis den berørte personen ønsker å hevde sin rett til å trekke tilbake samtykke, kan de når som helst kontakte vårt personvernombud eller en annen ansatt hos behandlingsansvarlig.

13. Personvern i applikasjoner og i søknadsprosessen
Personen som er ansvarlig for behandling av innsamlinger og behandler søkeres personopplysninger med henblikk på håndtering av søknadsprosessen. Projeksjonen kan også utføres elektronisk. Dette er særlig tilfellet dersom relevante søknadsdokumenter sendes elektronisk, for eksempel via e-post eller via et nettskjema på nettstedet, til personen som er ansvarlig for behandlingen. Dersom den som er ansvarlig for behandling av kontrakten, en arbeidsavtale med en søknad, de oversendte opplysningene vil bli lagret med henblikk på behandling av arbeidsforholdet i samsvar med vedtekt kommisjonene. Dersom den ansvarlige for behandlingen ikke omfatter en ansettelseskontrakt med den relevante, Søknadsdokumentene slettes automatisk to måneder etter at beslutningen om avvisning er underrettet, forutsatt at sletting ikke er i strid med andre berettigede interesser til den person som er ansvarlig for behandlingen. En annen berettiget interesse i denne betydningen er for eksempel: bevisbyrde i prosedyrer i henhold til den alminnelige likebehandlingsloven (AGG).

14. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av Facebook
Personen som er ansvarlig for behandlingen, har integrerte komponenter i Facebook-selskapet på denne nettstedet. Facebook er et sosialt nettverk.
Et sosialt nettverk er et sosialt møtested som drives på Internett, et nettmiljø som generelt setter brukerne i stand til å komme med hverandre og interagere i virtuelt rom. Et sosialt nettverk kan tjene som en plattform for utveksling av beslutninger og erfaringer eller gjør det mulig for Internett å tilby personlig eller foretak tilknyttet opplysninger. Amogothertings, Facebook gjør det mulig for brukere av det sosiale nettverk å skape private profiler, last opp bilder og nettverk via vennekrav.
Facebooks operasjonsselskap er Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Dersom en registrert bor utenfor USA eller Canada, er den ansvarlige for behandlingen av personopplysninger Facebook Ireland Ltd., Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irland.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden blir innkalt, som drives av personen som er ansvarlig for behandlingen, og som en Facebook-komponent (Facebook-plug-in) er integrert på, Nettleseren på den berørte personens informasjonsteknologi blir automatisk aktivert av den utseende Facebook - Komponenten forårsaker en representasjon av den tilsvarende. Facebook-komponent som skal lastast ned frå Facebook. Et fullstendig oversikt over alle Facebook- programtillegga kan finnes på https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=de_DE. Som del av denne tekniske prosessen, Facebook leser kunnskap om hvilken særskilt underside på vår nettsted som besøkes av den berørte personen.
Dersom den berørte personen er logget inn på Facebook samtidig, Facebook-gjenkjennelse på nettstedet vårt vedkommende personen besøker ved hvert besøk på nettstedet vårt av den berørte personen og for hele tiden relevant opphold på vårt nettsted. Denne informasjonen samles inn av Facebook-komponenten og organiseres på den spesifikke Facebook-kontoen til den berørte personen. Hvis den berørte personen aktiverer en av Facebook-knappene som er integrert på vår nettsted, for eksempel "Like"-knappen, eller dersom den berørte personen kommenterer en kommentar, hevder Facebook disse opplysningene til den berørte personlige brukerkontoen på Facebook og lagrer disse personopplysningene.
samtidig med tilgang til nettstedet, Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på Facebook-komponenten eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at disse opplysningene skal overføres til Facebook, De kan forhindre overføringen ved å logge ut av sin Facebook-konto før de ringer opp nettstedet vår.
Retningslinjen offentliggjort av Facebook, som er tilgjengelig på https://de-de.facebook.com/about/privacy/, Tilbudsinformasjon om samlingen, behandling og bruk av personopplysninger via Facebook. Så det er utforskende innstillinger Facebook tilbyr å beskytte den berørte personens privatliv. I tillegg er ulike programmer tilgjengelige som gjør det mulig å hindre dataoverføring til Facebook. Søkeprogrammer kan brukes av den registrerte for å hindre dataoverføring til Facebook.

15. Bestemmelser om databeskyttelse for applikasjonen og bruken av Google Analytics (med anonymiseringsfunksjon)
Ansvarlig for bearbeiding har integrert Google Analytics-komponenten (med anonymiseringsfunksjon) på dette nettstedet. Google Analytics er en nettanalysetjeneste. Webbanalyse er innsamling, innsamling og evaluering av data om besøkende på nettsider. En samling av nettanalyse, blant annet, data på nettstedet der en registrert har kommet til et nettsted (såkalt henvisning), hvilke undersider på nettstedet er tilgjengelig eller hvordan er kor lenge ei underside vart vist. En nettsanalyse brukes hovedsakelig for å optimere et nettsted og for kostnads-nytteanalyse av Internett-reklamer.
Driftsselskapet for Google Analytics-komponenten er Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.
Personen som er ansvarlig for behandlingen, bruker tillegget «_ gat. _ anonymizeIp” for nettanalyse via Google Analytics. Ved hjelp av denne tilføyelsen: IP-adressen til den berørte personens Internettforbindelse forkortes og anonymiseres av Google dersom våre nettsider er tilgjengelig fra et medlem. Den europeiske unions eller en annen som har undertegnet avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområde.
Målet med Google Analytics-komponenten er å analysere strømmen av besøkende til nettstedet vårt. Google bruker data og informasjon som er innhentet, mangoter ting, for å vurdere bruken av vår nettsted, å utarbeide online rapporter for oss som viser aktivitetene på nettstedet vårt, og å yte andre tjenester knyttet til bruken av nettstedet vårt.
Google Analytics plasserer en kjeks i den berørte personens informasjonsteknologi. Kva informasjonskapsler er allerede forklart. Med innstillingen til kjeks, er Google aktivert til å analysere bruken av nettstedet vår. Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden blir innkalt, som drives av personen som er ansvarlig for behandlingen, og som en Google Analytics-komponent er integrert på, Internettvisaren på den berørte personens informasjonsteknologisystem utløses automatisk av den spesifikke Google Analytics-komponenten For å overføre data til Google for dette formålet av onlineanalyse. Som en del av denne tekniske prosessen får Google kunnskap om personopplysninger, for eksempel IP-adresse til den berørte personen, som Google bruker, andre ting, til
Kaokien brukes til å lagre personopplysninger, for eksempel tilgangstid, hvor tilgangen er gjort, og hyppigheten av den berørte personens besøk på vårt nettsted. Hver gang du besøker vårt nettsted, disse personopplysningene, herunder IP-adressen til den Internettforbindelsen som den berørte personen bruker, overføres til Google i USA. Disse personopplysninger lagres av Google i USA. Google kan overføre disse personopplysningene som er samlet inn gjennom den tekniske prosessen til tredjemann.
Den berørte personen kan forhindre innstilling av kjeksler på nettstedet vår, som allerede viser, når som helst ved hjelp av en tilsvarende innstilling i nettleseren som brukes, og dermed permanent innvende berørt person. I tillegg, en informasjonskapsel som er satt av Google Analytics kan slettes når som helst via nettleseren eller andre programvareprogram.
Ytterligere: den registrerte har mulighet til å innvende gjennom Google og presentere dette. Å gjøre dette, den berørte personen må laste ned og installere en nettlesertillegg under lenken https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. This bros wser-tilleggskjemaer Google Analytics via JavaScript som ingen data eller informasjon om besøk på nettsteder kan overføres til Google Analytics. Installasjon av nettlesertillegget er trodd som et objekt av Google. Dersom den registrertes informasjonsteknologisystem slettes, formateres eller på ny installeres på et senere tidspunkt, Den berøre personen må installere nettlesaren på nytt for å slå av Google Analytics. Dersom nettlesertillegget er avinstallert eller deaktivert av den berørte personen eller en annen person som kan henføres til deres innflytelsesfære, det er mulighet for å installere eller gjenopprette nettleseren.
Ytterligere opplysninger og gjeldende databeskyttelseskommisjoner for Google finnes på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy /Og på http://www.google.com/analytics/terms/de.html. http://www.google.com/analytics/terms/de.html. [012727] 50] Google Analytics forklares nærmere under denne lenken https://www.google.com/intl/de_de/analytics/.

Deaktiver Google Analytics *

* Det vises ingen bekreftelse på at et klikk på lenken automatisk vil utføre skriptet.
16. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av Google Remarketing
Ansvarlig for bearbeiding har integrert Google Remarketing-tjenester på dette nettstedet. Google Remarketing er en funksjon av Google AdWords som gjør det mulig for et firma å vise rådgivere til Internettbrukere som har brukere. tidligere har vært på firmaets nettsted. Integreringen av Google Remarketing gjør derfor det mulig for et selskap å lage brukerrelatert reklame og konsekventer t for å vise interesselige annonser for Internettbrukeren.
Driftsselskapet for Google Remarketing-tjenestene er Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.
Målet med Google Remarketing er å vise interesserelevant reklame. Google Remarketing gjør det mulig å vise annonser via Google-reklamenettverket eller få dem vist på annen nettsted som er tilpasset til Internettbrukernes individuelle behov og interesser.
Google Remarketing plasserer en kjeks i den berørte personens informasjonsteknologi. Kva informasjonskapsler er allerede forklart. Ved å sette inn kjeks, Google er i stand til å gjenkjenne besøkende på nettstedet vårt dersom de konsekvent har tilgang til nettsteder som også er medlemmer av Google-reklamenett. Hver gang et nettsted godtas der Google Remarketing-tjenesten er integrert på, den registrertes internettleser identifiserer den automatisk selv for Google. Som en del av denne tekniske prosessen handler Google kunnskap om personopplysninger, for eksempel IP-adresse eller brukerens surfingeutstyr, som Google bruker, andre ting, å vise rentere relevant reklame.
Kokien brukes til å lagre personopplysninger, for eksempel nettsteder som den berørte personen besøker. Hver gang du besøker vårt nettsted, personopplysninger, herunder IP-adressen til den Internettforbindelsen som den berørte personen bruker, overføres til Google i USA. Disse personopplysninger lagres av Google i USA. Google kan overføre disse personopplysningene som er samlet inn gjennom den tekniske prosessen til tredjemann.
Den berørte personen kan forhindre innstilling av kjeksler på nettstedet vår, som allerede viser, når som helst ved hjelp av en tilsvarende innstilling i nettleseren som brukes, og dermed permanent innvende berørt person. I tillegg, en informasjonskapsel som er satt av Google Analytics kan slettes når som helst via nettleseren eller andre programvareprogram.
Den registrerte har mulighet til å innvende Å gjøre dette, den berørte personen må kalle opp lenken www.google.de/settings/ads Fra hver av nettlesarene de bruker og lage de ønskede innstillingene der.
Du finner mer informasjon og Googles gjeldende databeskyttelsesbestemmelser på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

17. Bestemmelser om databeskyttelse for applikasjonen og bruken av Google+
Ansvarlig for bearbeiding har integrert knappen Google + som en komponent på denne nettsiden. Google + er et såkalt sosialt nettverk. Et sosialt nettverk er et sosialt møtested som drives på Internett, et nettmiljø som generelt setter brukerne i stand til å komme med hverandre og interagere i virtuelt rom. Et sosialt nettverk kan tjene som en plattform for utveksling av beslutninger og erfaringer eller gjør det mulig for Internett å tilby personlig eller foretak tilknyttet opplysninger. Google + gir blant annet brukere av det sosiale nettverket mulighet til å skape private profiler, last opp bilder og nettverk via vennekrav.
Google+ drives av Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden er godtatt, som drives av personen som er ansvarlig for behandlingen, og som en Google+-knapp er integrert på, Internettleseren på den berørte personens informasjonsteknologisystem blir automatisk straks gjennom den relevante Google+-knappen for å vise den tilsvarende Google + nedlasting. knapp frå Google. Som en del av denne tekniske prosessen får Google kunnskap om hvilken særskilt underside på vårt nettsted er besøkt av den berørte personen. Mer detaljert informasjon om Google + er tilgjengelig på https://developers.google.com/+/.
Dersom den berørte personen er logget inn i Google samtidig, Google-gjenkjennelse på nettstedet vårt vedkommende person besøker ved hvert besøk på nettstedet vårt av den berørte personen og i hele tiden tilsvarende opphold på vår nettsted. Denne opplysningene samles inn av Google-knappen og godkjennes av Google til den berørte personens relevante Google-konto.
Dersom den berørte personen aktiverer en av Google-knappene som er integrert på vårt nettsted og dermed gjør en gjentaking av Google 1, Google hjelper denne informasjonen til den berørte personens personlige brukerkonto og lagrer disse personopplysningene. Google lagrer Google 1-anbefalingen til den berørte personen og gjør den offentlig tilgjengelig i samsvar med de vilkårene som er godkjent av. berørt person i denne forbindelse. En Google 1-anbefaling fra den berørte personen på dette nettstedet vil bli brukt sammen med andre personopplysninger, for eksempel navnet på Google 1-kontoen som den berørte personen bruker, og det bildet som er lagret i den i andre Google-tjenester, For eksempel resultatene av søkemotoren for Googles søkemotor, Google-kontoen til den berørte personen eller andre steder, for eksempel på nettsteder eller i forbindelse med adresser, lagret og behandlet. Over mer er Google i stand til å knytte besøket til dette nettstedet til andre personopplysninger lagret av Google. Så Google registrerer disse personlige opplysningene for å forbedre eller optimere de ulike Google-tjenestene.
Via Google-knappen, Google har alltid mottatt opplysninger om at den berørte personen har besøkt nettstedet vårt dersom den berørte personen er logget inn i Google samtidig med å få tilgang til nettstedet vårt. Dette finner sted mindre oppmerksom på om den berørte personen klikker på Google + eller ikke.
Hvis den berørte personen ikke ønsker at personopplysninger skal overføres til Google, kan de forhindre slik overføring ved å logge ut av Google+-kontoen sin før de besøker nettstedet vårt.
Ytterligere opplysninger og gjeldende databeskyttelseskommisjoner for Google finnes på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy /. Ytterligere informasjon frå Google om knappen Google + 1 kan finnes på https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

18. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av Google AdWords
Ansvarlig for bearbeiding har integrert Google AdWords på denne nettsiden. resultater og i nettverket for Google. Google AdWords bruker en annonsør til å definere visse nøkkelord på forhånd, som berre er en reklame vises i Googles søkemasjonsresultater dersom brukeren kaller opp et søkjeresultat som er relevant for nøkkelord med søkemotoren. I Google-reklamenett annonsene distribueres til temarelaterte nettsteder ved hjelp av en automatisk algoritme, idet det tas hensyn til de tidligere definerte nøkkelord.
Driftsselskapet for tjenestene til Google AdWords er Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.
Formålet med Google AdWords er å annonsere nettstedet vårt ved å vise interesserelevant annonsering på nettstedene til tredjepartsselskaper og i søkemotorresultatene til Googles søkemotor og ved å vise tredjepartsannonsering på nettstedet vårt.
Hvis en berørt person kommer til nettstedet vår via en Google-annonce, en såkalt konverteringskapsler lagres i informasjonsteknologisystemet til den berørte personen av Google. Kva informasjonskapsler er allerede forklart. Et konverteringskapsel er gyldig etter 30 dager og brukes ikke til å identifisere den berørte personen. Dersom kjekselen ennå ikke har utløpt, konverteringskaken brukes til å avgjøre om visse undersider, for eksempel innkjørg fra et nettbutikkssystem, har fått tilgang til nettstedet vårt. Konverteringskapselen gjør det mulig for både oss og Google å forstå om en berørt person som kom til nettstedet vårt via en AdWord. salg generert, i. e. Fullført eller annullert et kjøp.
Data og informasjon som samles inn ved bruk av konverteringskniven brukes av Google til å lage besøksstatistikk for nettstedet vårt. Denne besøksstatistikken brukes igjen av oss til å bestemme det totale antall brukere som ble lest for oss via Ad. Ords-reklamer, i. e. Å avgjøre om den relevante AdWords-reklamen er vellykket eller feil, og å optimere våre AdWords-reklamer for framtiden. Verken vårt selskap eller andre Google AdWords-annonsører mottok informasjon fra Google som kunne identifisere den berørte personen.
Konverteringskapselen brukes til å lagre personopplysninger, for eksempel nettsteder som den berørte personen besøker. Hver gang du besøker vårt nettsted, personopplysninger, herunder IP-adressen til den Internettforbindelsen som den berørte personen bruker, overføres til Google i USA. Disse personopplysninger lagres av Google i USA. Google kan overføre disse personopplysningene som er samlet inn gjennom den tekniske prosessen til tredjemann.
Den berørte personen kan forhindre innstilling av kjeksler på nettstedet vår, som allerede viser, når som helst ved hjelp av en tilsvarende innstilling i nettleseren som brukes, og dermed permanent innvende for den berørte personen. I tillegg, en informasjonskapsel som er satt av Google AdWords kan slettes når som helst via nettleseren eller andre programvareprogram.
Den registrerte har mulighet til å innvende Å gjøre dette, den berørte personen må kalle opp lenken www.google.de/settings/ads Fra hver av nettlesarene de bruker og lage de ønskede innstillingene der.
Du finner mer informasjon og Googles gjeldende databeskyttelsesbestemmelser på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

19. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av Instagram
Personen som er ansvarlig for behandlingen, har integrerte komponenter i Instagram-tjenesten på dette nettstedet. spre slike data i andre sosiale nettverk.
Driftsselskapet for Instagrams tjenester er Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, USA.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden er godtatt, som drives av personen som er ansvarlig for bearbeidingen, og som en Instagram-komponent (Instabutton) er integrert på, Internettvisaren på den berørte personens informasjonsteknologisystem erstattes automatisk av den utpekende Instagram-komponenten som forårsaker en framstilling av den tilsvarende komponent som skal lastes ned fra Instagram. Som en del av denne tekniske prosessen får Instagram informasjon om hvilke bestemte undersiden av vårt nettsted er besøkt av den berørte personen.
Dersom den berørte personen er innlogget på Instagram samtidig, Instagram-innkjennelse hvilken spesifikk underside den berørte personen besøker ved hvert besøk på vårt nettsted av den berørte personen og for hele utseendets varighet å bli på nettstedet vårt. Denne opplysningene samles inn av Instagram-komponenten og støttes på den aktuelle instagramkontoen til den berørte personen. Hvis den berørte personen klikker på en av Instagram-knappene som er integrert på vår nettsted, data- og informasjonsoverføringen rødt er involvert på den berørte personens personlige brukerkonto til Instagram og lagres og fortsettes av Instagram.
Instagram får alltid informasjon via Instagram-komponenten om at den berørte personen har besøkt vår nettsted dersom den berørte personen er logget inn på Insta. og samtidig tilgang til nettstedet vårt, Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på Instagram-komponenten eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at disse opplysningene skal overføres til Instagram, de kan forhindre overføringen ved å logge ut av sin Instagram-konto før de besøker vår nettsted.
Ytterligere opplysninger og gjeldende databeskyttelseskommisjoner i Instagram finnes på https://help.instagram.com/155833707900388 Og https://www.instagram.com/about/legal/privacy/. [ 012751]

20. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av LinkedIn
Personen som er ansvarlig for behandlingen, har integrerte komponenter i LinkedIn Corporation på dette nettstedet. LinkedIn er et Internett-basert sosialt nettverk som gjør brukerne i stand til å koble til eksisterende forretningskontakter og lage nye forretningskontakter. Over 400 millioner registrerte bruker LinkedIn i mer enn 200 land. Dette gjør LinkedIn nå til den største plattformen for forretningskontakter og en av de mest besøkte nettsteder i verden.
LinkedIn drives av LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, USA. LinkedIn Irland, Privacy Policy Issue, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irland, er ansvarlig for vern av data utenfor USA.
Hver gang du besøker vår nettsted, som er utstyrt med en LinkedIn-komponent (LinkedIn-tillegget), denne komponenten får nettleseren som den berørte personen bruker til å laste ned . a tilsvarende representasjon av LinkedIn-delen. Ytterligere informasjon om LinkedIn-tilleggene kan finnes på https://developer.linkedin.com/plugins. Sas deler av denne tekniske prosessen, LinkedIns kunnskap om hvilken spesifikke underside på vår nettside er besøkt av den berørte personen.
Dersom den berørte personen er logget inn på LinkedIn samtidig, LinkedIn anerkjennelse hvilken spesifikk underside av vårt nettsted den berørte personen besøker ved hvert besøk på vårt nettsted av den berørte personen og under varighet ser opphold på nettstedet vårt. Denne opplysningene samles inn av LinkedIn-komponenten og støttes til den berørte personens særskilte LinkedIn-konto. Dersom den berørte personen aktiverer en LinkedIn-knapp integrert på vår nettsted, LinkedIn hjelper denne informasjonen til den berørte personens personlige brukarkonto og lagrar disse personopplysningene.
Via LinkedIn-komponenten, LinkedIn registrerer alltid informasjon om at den berørte personen har besøkt nettstedet vår dersom den berørte personen er logget inn på LinkedIn samtidig med å få tilgang til nettstedet vårt og Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på LinkedIn-komponenten eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at denne informasjonen skal overføres til LinkedIn, de kan forhindre overføringen ved å logge ut av sin LinkedIn-konto før de ringer opp nettstedet vår.
At https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls, LinkedIn tilbyr mulighet for å avslutte abonnering av e-postmeldinger, SMS-meldingar og målrettede annonser, i tillegg til å håndtere annonseinnstillingar. LinkedIn bruker partnere som Quantcast, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua og Lotame, som kan sette kjeks. Søkkaker kan avvises ved https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Gjeldende databeskyttelseskommisjon. LinkedIn er tilgjengelig at https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. 5]

21. Bestemmelser om databeskyttelse for applikasjonen og bruken av Twitter
Personen som er ansvarlig for behandlingen, har integrerte komponenter fra Twitter på dette nettstedet. Twitter er en flerspråkig, offentlig tilgjengelig mikrobloggingtjeneste som brukerne kan offentliggjøre og distribuere såkalte tweets, i. e. Korte meldingar som er avgrensede til 140 teikn. Denne korte meldingene er tilgjengelige for alle, inkludert folk som ikke er logget på Twitter. Kvitene vises således til de såkalte tilhengerne av den relevante brukeren. Followers er andre twitterbrukere som følger en brukers tweets. Twitter så gjør det mulig å adressere et brett publikum via hashtags, lenker eller retweets.
Twitter drives av Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden er godtatt, som drives av personen som er ansvarlig for behandlingen, og som en Twitter-komponent (Twitter-knapp) er integrert på, Nettleseren på den berørte personens informasjonsteknologisystem blir automatisk aktivert av det med hensyn til Twitter-komponenten forårsaker en representasjon av tilsvarende komponente Twitter-komponent som skal lastes ned fra Twitter. Ytterligere informasjon om Twitter-knappene er tilgjengelig på https://about.twitter.com/de/resources/buttons. Som del av denne teknologi prosess, Twitter får informasjon om hvilken spesifikk underside på vårt nettsted som besøkes av den berørte personen. Målet med å integrere Twitter-komponenten er
Dersom den berørte personen er logget inn på Twitter samtidig, Twitter gjenkjenning hvilken spesifikk underside på vårt nettsted den berørte personen besøker ved hvert besøk på vårt nettsted av den berørte personen og i hele tiden av det relevante oppholdet på vårt nettsted. Denne opplysningene samles inn av Twitter-komponenten og er knyttet til den relevante Twitter-kontoen til den berørte personen. Hvis den berørte personen klikker på en av Twitter-knappene som er integrert på vår nettsted, data- og informasjonsoverføringen rødt med den er involvert til den berørte personens personlige Twitter-brukerkonto og lagres og fortsettes av Twitter.
Twitter sparer alltid informasjon via Twitter-komponenten at den berørte personen har besøkt vår nettsted hvis den berørte personen er logget inn på Twitter på en samtidig med tilgang til nettstedet, Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på Twitter-komponenten eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at disse opplysningene skal overføres til Twitter, de kan forhindre overføringen ved å logge ut av sin Twitter-konto før de ringer opp nettstedet vår.
Gjeldende databeskyttelseskommisjoner i Twitter finnes på https://twitter.com/privacy?lang=de.

22. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av Xing
Personen som er ansvarlig for behandlingen, har integrerte komponenter fra Xing på dette nettstedet. Xing er et internettbasert sosialt nettverk som gjør det mulig for brukere å bli knyttet til eksisterende forretningskontakter og etablert ny forretningskontakt s. Den enkelte brukeren kan lage en personlig profil av seg selv på Xing. Companiescan, for eksempel, skape firmaprofiler eller offentliggjøre jobbtilbud på Xing.
Xing drives av XING SE, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Tyskland.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden blir innkalt, som drives av personen som er ansvarlig for bearbeidingen, og som en Xing-komponent (Xing-plug-in) er integrert på, Internettvisaren på den berørte personens informasjonsteknologisystem aktiveres automatisk av den spesifikke Xing-komponenten, en representasjon av den tilsvarende Xi-Ki komponent som skal lastast ned frå Xing. Ytterligere informasjon om Xing-tillegga kan finnes på https://dev.xing.com/plugins. Som dele av denne tekniske prosessen, Xinggains kunnskap om hvilket spesifikt underside av vårt nettsted er besøkt av den berørte personen.
Dersom den berørte personen er logget inn i Xing samtidig, Xing anerkjent hvilken spesifikk underside av vår nettsted den berørte personen besøker med hvert besøk på vårt nettsted av den berørte personen og under varigheten av den tilsvarende opphold på vår nettsted. Denne opplysningene samles inn av Xing-komponenten og støttes til den særskilte Xing-kontoen til den berørte personen av Xing. Dersom den berørte personen aktiverer en av Xing-knappene som er integrert på vårt nettsted, for eksempel «Del»-knappen, Xing tilordner denne informasjonen til den berørte personens personlige Xing-brukerkonto og lagrer disse persondataene.
Xing har alltid mottatt informasjon via Xing-komponenten at den berørte personen har besøkt vår nettsted hvis den berørte personen er logget inn på Xing. samtidig med tilgang til nettstedet, Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på Xing-komponenten eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at disse opplysningene skal overføres til Xing, De kan forhindre overføringen ved å logge ut av Xing-kontoen før de ringer opp nettsiden vår.
Forskriftene for vern av personopplysninger offentliggjort av Xing, som er tilgjengelig på https://www.xing.com/privacy, Om opplysninger om innsamlingen, Xings behandling og bruk av personopplysninger. Xing har også offentliggjort opplysninger om vern av opplysninger om aksjeknappen til XING på https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

23. Bestemmelser om databeskyttelse for bruk og bruk av YouTube
Personen som er ansvarlig for bearbeiding, har integrerte komponenter fra YouTube på dette nettstedet. Tuba er en videoportal på Internett som gjør det mulig for videoutgivere å legge ut videoklip gratis og andre brukere å se, satse og uttalelse om dem gratis. Tuba tillater utgivelse av alle typer videoer, derfor fullstendige film- og fjernsynsprogrammer, men også musikkvideoer, tilhengere eller videoer laget av brukere, kan godtas via Internettportalen.
Tube drives av YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. TU, LLC er et datterforetak av Google Inc., 1600 Amfiteater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.
Hver gang en av de enkelte sidene på denne nettsiden er godtatt, som drives av personen som er ansvarlig for bearbeidingen, og som er integrert en YouTube-komponent (video) på, Internettvisaren på informasjonsteknologisystemet til den berørte personen erstattes automatisk av den utseende YouTube-komponenten får deg til å laste ned en representasjon av tilsvarende YouTube-komponent fra YouTube. Ytterligere informasjon om YouTube finnes på https://www.youtube.com/yt/about/de/. Som en del av denne tekniske prosess, YouTube og Google tilegner seg kunnskap om hvilken bestemt underside på vår nettsted er besøkt av den berørte personen.
Dersom den berørte personen er innlogget på YouTube samtidig, Kjenkjennelse av YouTube kva spesifikke underside av nettstedet vårt ved å kalle opp en underside som inneholder en YouTube-video .. Denne opplysningene samles inn av YouTube og Google og er knyttet til den berørte personens særlige YouTube-konto.
Tuba og Google har alltid mottatt informasjon via YouTube-komponenten om at den berørte personen har besøkt nettstedet vår dersom den berørte personen er logget inn på Deg Legg på samme tid som tilgang til nettstedet vårt; Dette finner sted mindre hensyn til om den berørte personen klikker på en YouTube-video eller ikke. Dersom den registrerte ikke ønsker at disse opplysningene skal overføres til YouTube og Google, de kan forhindre overføringen ved å logge ut av sin YouTube-konto før de ringer opp nettstedet vår.
Databeskyttelsesforskriftene publisert av YouTube, som er tilgjengelige på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/, gir informasjon om innsamling, behandling og bruk av personopplysninger av YouTube og Google.

24. Rettslig grunnlag for behandling
Kunst. 6 Jeg tente. En GDPR tjener vårt selskap som rettslig grunnlag for behandlingsoperasjoner som vi bevarer samtykke til et bestemt behandlingsformål. Dersom behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle en avtale som opplysningene er part i, slik tilfellet er, for eksempel med bearbeiding som er nødvendig for levering av varer eller for bestilling av andre tjenester eller diskusjon, behandlingen er basert på kunst. 6 Jeg tente. B GDPR. Det samme gjelder søkebehandling som er nødvendig for å gjennomføre tiltak før avtalen, for eksempel i tilfeller av undersøkelser om våre produkter eller tjenester. Dersom vårt selskap er underlagt en juridisk forpliktelse som krever behandling av personopplysninger, for eksempel for å oppfylle skatteplikt, behandlingen er basert på kunst. 6 Jeg tente. C GDPR. I sjeldne tilfeller det kan være nødvendig å behandle personopplysninger for å beskytte den registrertes eller en annen fysisk persons vitale interesser. Dette ville være tilfellet, for eksempel, hvis en besøkende til vårt selskap ble skadet og hans navn, alder, opplysninger om helseforsikring eller andre viktige opplysninger må overføres til lege, sykehus eller andre tredjemann. Da ville behandlingen være basert på art. 6 Jeg tente. D GDPR. I sist kunne bearbeiding være basert på artikkel. 6 jeg tente. F GDPR. Bedbehandling som ikke omfattes av noe av de tidligere nevnte rettsgrunnlaget, er basert på dette rettsgrunnlaget dersom behandlingen er nødvendig. for å verne en berettiget interesse for vårt selskap eller en tredjemann, forutsatt at den berørte personens interesser, grunnleggende rettigheter og frihet ikke råder over. Vi har spesielt tillatelse til å utføre søkebehandling, fordi de er hensiktsmessig oppgitt av den europeiske lovgiver. I denne henseende: mente at det kan antas en berettiget interesse dersom den berørte personen er kunde til den ansvarlige personen (nr. 47) 2 GDPR). Dersom behandlingen er nødvendig for å beskytte vårt selskap eller en tredjeparts berettigede interesser, forutsatt at den berørte personens interesser, grunnleggende rettigheter og frihet ikke råder over. Vi har spesielt tillatelse til å utføre søkebehandling, fordi de er hensiktsmessig oppgitt av den europeiske lovgiver. I denne henseende: mente at det kan antas en berettiget interesse dersom den berørte personen er kunde til den ansvarlige personen (nr. 47) 2 GDPR). Dersom behandlingen er nødvendig for å beskytte vårt selskap eller en tredjeparts berettigede interesser, forutsatt at den berørte personens interesser, grunnleggende rettigheter og frihet ikke råder over. Vi har spesielt tillatelse til å utføre søkebehandling, fordi de er hensiktsmessig oppgitt av den europeiske lovgiver. I denne henseende: mente at det kan antas en berettiget interesse dersom den berørte personen er kunde til den ansvarlige personen (nr. 47) 2 GDPR).

25. Berettigede interesser i behandlingen som forfølges av den ansvarlige eller en tredjepart
Hvis behandlingen av personopplysninger er basert på artikkel 6 I lit.f GDPR, er vår legitime interesse å utføre våre forretningsaktiviteter til fordel for alle våre ansatte og våre aksjonærer.

26. Så lenge personopplysningene lagres
Kritivet for lagringsperioden av personopplysninger er den relevante oppbevaringsperioden. Etter at fristen er utløpt, slettes de relevante opplysningene rutinemessig. forutsatt at det ikke lenger er nødvendig å oppfylle eller innlede en kontrakt.

27. Forskriftsmessige eller kontraktsmessige oppdrag for bestilling av personopplysninger, nødvendighet for inngåelse av avtalen, Tilbud for den registrerte å levere personopplysninger, Mulige følger av ikke-kommission
Vi forklarer deg at bestilling av personopplysninger delvis kreves i lov (e. g. skatteregler) eller kan følge av kontraktsreguleringer (e. g. opplysninger om kontraktspartneren. For å inkludere en kontrakt, det kan være nødvendig for en registrert å levere oss personopplysninger som vi konsekvent må behandle. Den registrerte er for eksempel forpliktet til å gi oss personopplysninger når selskapet vårt innhenter en kontrakt med dem. Eftergivelse av personopplysninger vil bli sagt at kontrakten ikke kunne inngås med den berørte personen. Før den berørte personen yter personopplysninger, må den berørte personen kontakte vår databeskyttelsesansvarlige.

28. Eksistensen av automatisert beslutningstaking
Som et ansvarlig selskap bruker vi ikke automatisk beslutningstaking eller profilering.