“Min livskjærlighet er selvfølgelig kona mi, etter hun står barna mine, fulgt av mine nærmeste venner og slektninger. Etter alle disse menneskene som jeg elsker, det er én ting jeg ikke kan tenke meg å leve uten… lidenskapen min, det å lage barbererstoler for enhver barber som finnes i verden, på en rettferdig og rimelig pris. John Barber, det er ikke bare et varemerke eller en forretning, det er hva som få ting til å skje, det er lidenskap.”

John Barber

September 2011

AMBASSADORS

Lag din egen barberchair med John Barber & Sons

Kreativitet har ingen begrensninger!

Velg mellom:

1000+ skinnstoff
1000+ metallfarge
Grenseløs sying og designmønster

BLI MEDLEM I JOHN BARBER & SONS-FAMILIEN.

“Vi betjente mange kunder i alle år … kunder som ble ekte venner, mer enn venner, de er vår familie.”

-John Barber, mars 2019
handcrafted

HÅNDLAGDE

Alle stolene våre er håndlagde, de forskjellige delene er håndmonterte og setene og putene er først sydd med hånd og deretter med maskinen for å gjøre dem mer holdbare. Vi rører på stolene våre med våre egne hender, derfor kjenner vi dem under hele prosessen.

strong

STERKE OG LANGVARIGE

Selv om stolene våre noen ganger ser ut som for pene for å brukes, ekte penhet viser seg fra stunden av de begynner å bli brukt hver dag, siden de er sterke nok og laget med langvarige materialer. Du kan bruke dem på den måte de skal brukes. Alle materialene som trenges for å lage en stol er utvalgt med hensyn til komersielle formål.

john-promise

JOHN’S LØFTE

John ville aldri solgt en stol som han ikke kunne ha gitt sin far for salongen hans. Der er jo mye mer enn en garanti som er på spill her. Alle stolene våre er forhåndstestet og må nå gjennom atskillige kvalitetsjekker. Hvis du bemerker at det er noe i veien med stolene våre, nøl ikke med å si ifra og ta kontakt med oss.

@JOHNBARBERSONS